Word vrijwilliger en beleef de FIT-Challenge van dichtbij! 

Ben je minimum 16 jaar? Wil je de Flanders International Team Challenge van dichtbij meemaken en meebeleven? En heb je zin om jouw handen uit de mouwen steken? Meld je dan zeker aan als vrijwilliger!  


Interesse? Vul dan snel hieronder het aanmeldformulier in! Samen met jou wordt het vast en zeker een onvergetelijke FIT-Challenge! 

Download hier de infobrochure.  

 

* Remark: In order to be a volunteer for this event, it is required to speak Dutch. 

 

Een woordje uitleg over de mogelijke taken op dit event:


Onthaal / administratie

Ben je contactvaardig en kan je goed overweg met administratieve taken, dan ben je van harte welkom in het team dat instaat voor het onthaal van de delegaties en het secretariaat.  Dit team zorgt ervoor dat iedereen bij aankomst vlot doorheen de accreditatie geloodst wordt en geeft bijstand in alles rond administratie tijdens het evenement. Een goede kennis van Engels en Frans is hier een pluspunt.

 

Security en veiligheid

Tijdens het event hebben we heel wat medewerkers nodig die instaan voor de controle en veiligheid. De medewerkers van deze commissie controleren de toegang en de doorgang op de competitiesite, helpen alle deelnemers, medewerkers en toeschouwers overal vlot hun weg te vinden en spelen dus zo een belangrijke rol in een goed verloop van het volledige event.

 

Logistiek

Steek je graag de handen uit de mouwen? Blijf je niet graag bij de pakken zitten en wil je dit event graag van bij het prille begin meemaken? Binnen deze commissie sta je mee in voor de opbouw, inrichting, net houden en afbraak van het competitieplateau en de backstage ruimtes. Kortom een veelzijdige opdracht voor wie niet graag stilzit en praktisch aangelegd is!

 

Transport

Essentieel voor een goed verloop van het event is een vlot transport van de deelnemende gymnasten en trainers. Voor deze organisatie zoeken we chauffeurs voor  uiteenlopende opdrachten zoals luchthaventransport, vervoer tussen het hotel en de competitiehal, … De organisatie voorziet voor deze opdrachten wagens en helpt de chauffeurs om vlot hun weg te vinden in Gent. Een goed oriëntatie vermogen, een goede kennis van Gent en de Engelse taal is een pluspunt.

 

Catering

De cateringmedewerkers zullen mee ingeschakeld worden om de gymnasten, trainers, medewerkers en het publiek van voldoende drank en eten te voorzien. Ze staan in voor de bediening en verdeling van maaltijden, het net houden van de cateringruimte en het aanvullen van de voorraad.

 

Sportieve organisatie

Wil je graag deel uitmaken van het team dat instaat voor een goed verloop van de trainingen en competities , dan is de sportieve organisatie zeker iets voor jou!  Een greep uit de verschillende taken en functies binnen deze commissie: klaarzetten gymnasten, helpen bij juryaangelegenheden, secretaris zijn aan een toestel, verantwoordelijk zijn voor de video-opnames aan een toestel, helpen op het rekenbureau (uitslagen verdelen),…

  

Medisch

Een goed medisch team is natuurlijk onmisbaar op dit event. Ben je dokter, verpleegkundige, kinesist of heb je ervaring in EHBO dan ben je natuurlijk welkom om een handje toe te steken.

 

VIP (enkel 31/5)

Medewerkers aan het VIP-gebeuren worden ingeschakeld voor de ontvangst en de begeleiding van genodigden, … Jij helpt mee om onze genodigden een onvergetelijke dag te bezorgen! Ervaring in host(esse)-werk is welkom!

 

 

 


Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.
© 2014 GymFed • Zuiderlaan 13, BE-9000 Ghent • +32 9 243 12 00 • info@gymfed.be • www.GymFed.be